Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dilluns, 29 d’abril de 2013

II Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu 2013

Hola amics, el passat 21 d’abril de 2013 a Alfarràs es va celebrar la II Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu.
 Una Mostra que ja en dos anys esta agafant una molt bona acceptació per part del públic assistent que vol provar les especialitats que diversos establiments de la població cuinen amb truita de riu, pels participants a la Mostra.

Una vegada més felicitar a tota l’organització per afany de donar a conèixer un producte gastronòmic de la zona i agrair també la rebuda per part dels assistents i que sens dubte any rere any aniran fent gran aquesta Mostra.

Nosaltres no ens vam voler perdre aquesta festa, no som cuiners per això ja hi han els professionals culinaris de la zona que ho fan molt bé, però si parlem de truites de riu, també tenim un lloc. Per cuinar una truita s’ha de comprar o s’ha de pescar i això és el que fem nosaltres la Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana, encara que cada cop som més els practiquem la pesca sense mort, no podem deixar de pensar amb la gent que vol gaudir d’un plaer sobradament demostrat amb la primera i també amb aquesta II Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu.


Nosaltres varem donar un toc de color diferent i vam repartir gratuïtament el que vindria a ser un esquer per pescar la truita de riu, muntat en una agulla imperdible donant així l’efecte d’una agulla de pit que les senyores que es van atansar al nostre estant van lluir de bon grat.

L’any que bé en la III Mostra si s’escau, tornarem a participar-hi però més i millor.