Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

dimarts, 23 d’agost de 2011

Ja estem en marxa preparant els Màsters del Ribagorçana 2011

La crisi està i estarà latent encara, s’acaben les vacances i per molts, tardaran un any en tornar, l’hivern ens recollirà a casa i ens omplirà de nostàlgia d’una temporada curta i en general no pletòrica de captures que recordar, a la majoria ens permetrà reposar les caixes de mosques i reorganitzar els estris de pesca, esperant poder tornar a pescar ben aviat, que llarg és l’hivern, però no estigueu tristos, no tot és dolent.
 
Quan s’acaba la temporada de pesca, arriben els Màsters del  Ribagorçana, on tots carregarem les piles de bons records, moltes captures, grans lluites amb les truites de la zona trofeu, moment de retrobar bons amics, un bon riu, bons accessos, bon ambient, bon menjar, bons premis, bona cordialitat, bons moments d’alegria, riure és una bona teràpia i les boines son un gran moment, per tant, que bé es tanca cada any la temporada de pesca, al Màster del Ribagorçana.

Prepareu waders, boters, canyes, carrets, línees, bons fils, mosques, mosquits, strimers, culleretes i tot el permès en cada Màster, les truites del Ribagorçana estan esperant per picar i fer-vos escoltar la millor musica que pot fer un carret de pesca, grriiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!, quin bon so és aquest, o sentir com el cor bategà en pensar que aquesta picada si és d’una de grossa, així doncs, vaaaaa! que ja hi som a l'Octubre.
 L’Organització ja estem enviant correus electrònics als participants als Màsters 2011, tant al VI Máster de Pesca a Mosca por Parejas del Ribagorzana com al “II Máster de Pesca a Lance por Parejas del Ribagorzana” per tant si en breu no rebeu cap correu-e o trucada de telèfon de l’Organització, podeu trucar-nos vosaltres per si hi ha cap incidència en l’enviament.


Salutacions i bona pesca a tots