Blog dels Pescadors del Ribagorçana

Aquest blog, serà el nostre medi de comunicació amb socis i simpatitzants pescadors, que com nosaltres gaudeixen de l’esport de la pesca, convertint-lo en una passió.

Arxiu del blog

diumenge, 17 d’abril de 2011

Els 2 primers Concursos Socials de 2011, ja s'han celebrat

El dia va començar amb força núvols però poc a poc es va anar arreglant, per al migdia ja fer un dia quasi esplèndid per la practica de la pesca, que és el que fèiem.

Cal destacar que ens ho varem passar força bé amb una molt bona harmonia, amistat i competitivitat de tots els pescadors participants, un bon dinar al Rincon de Josefa, (gracies Andres) però sempre ha d’haver-hi quelcom i aquest cop va ser la continuada incompetència del Departament de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, que tot i saber de la celebració del concurs i tenir en regla l’autorització oficial i no mancant, la guarderia això si, tant sols el temps just i necessari per cobrar el concurs, els senyors del 012, la modalitat de treure el tiquet de pesca que més frau pot ocasionar i després de 3 anys de sistema, encara van donar tiquets de pesca a varis pescadors que res tenien que veure amb la competició, ja estem cansats de que no sens respecti, però nomes podem que patalegar, per que mai ens han fet ni p... cas.

Amb la quantitat de bons professionals que hi ha l’atur.Fins la pròxima.

Classificació i fotos